Blogger Podcast  thumbnail

Blogger Podcast

Published Oct 26, 22
3 min read

Table of Contents


Blogger Rss

Naast de software die ik gebruik om mijn blog en andere internet sites vorm te geven gebruik ik ook nog software voor twee andere zaken (book blogger list) - Vanessa blogt. Ga je bloggen als hobby oppakken, dan hoef je dit niet zo serieus te nemen, maar als je professionneel wilt bloggen en je vraagt mij wat heb je nodig om te bloggen of om een blog te maken, dan is een zakelijke rekening en software voor boekhouding wat mij betreft ook een must - book blogger list.

Dat geldt overigens voor iedere ondernemer, niet alleen voor bloggers natuurlijk. In onze zoektocht naar de -voor ons- juiste software heb ik gebruik gemaakt van een website waarbij ik boekhoudsoftware kon vergelijken (book blogger list). Dit heb ik overigens niet alleen gedaan hoor, maar samen met Frank - book blogger list. Frank weet dan niets van een blog maken, maar heeft wel financieel inzicht en wilde graag betrokken zijn bij mijn bedrijf.

Als laatste gebruik ik software voor mijn klantcontacten. De software die ik gebruik is van Perfectview. Voordat ik fulltime blogger werd werkte ik daar, dus ik wist precies hoe dit CRM systeem mij verder kon helpen. Geen must, maar wel een nice to have! Toen ik begon met bloggen had ik geen idee waar ik me op richtte.

Die kennis kwam pas met de jaren 😉 . Toch is het wel handig als je vooraf wat kennis hebt opgedaan - book blogger list. Al is het alleen maar om ‘beginnersfouten’ te voorkomen en te leren waar je op moet letten met een blog maken. Zo maak je gelijk een goede start. blogger. Eigenlijk is dat precies de reden waarom ik samen met twee andere blogsters het event Blogger by Nature organiseer, dit jaar voor de tweede keer - book blogger list.

Maar ook buiten dit event om zijn er legio mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op het gebied van bloggen, een blog maken en SEO. book blogger list. Verdiep je door bijvoorbeeld te zoeken op internet. Google is your best friend als je iets niet weet! Tip: Lees je liever boeken in plaats van dat je over internet struint? Onderstaande boeken over bloggen kan ik je aanraden. book blogger list.

Blogger Connexion

Er komt veel bij bloggen kijken als je graag ziet dat je bezoekersaantallen stijgen. Als je alleen maar je verhaal kwijt wil dan maakt het allemaal niet zoveel uit, maar dan kan je ook net zo goed een dagboek pakken - book blogger list. Bloggen betekent hard werken. Ga je een blog starten dan moet je eerst dat blog maken.

Word, Press moet geïnstalleerd worden (of misschien doet je hostingleverancier dat voor je), maar daarna wil je misschien wel een leuk thema op dat blog geïnstalleerd hebben (book blogger list). Om het een beetje naar je eigen smaak te maken. Dat kan allemaal. En is nog leuk om te doen ook - book blogger list. Maar zolang je hiermee bezig bent heb je nog geen letter geblogd.

Latest Posts

Horloges Graveren

Published Jan 03, 23
10 min read

Digitale Horloges Heren

Published Dec 31, 22
4 min read

Rolex Horloges

Published Dec 27, 22
4 min read