Blogger And Vlogger Difference  thumbnail

Blogger And Vlogger Difference

Published Oct 26, 22
10 min read

Australian Fashion Blogger

Want voor de stappen verderop heb je een domeinnaam en hosting nodig, die je in stap 1 & 2 gaat aanmaken. Let’s get started! Iedere blog begint met een domeinnaam. Dat is de naam van de website die mensen intikken om naar je website te gaan of die ze zien in Google.

nl. Je registreert een domeinnaam voor 1 jaar (of langer) en verlengt de naam ieder jaar. Een domeinnaam registreren kost rond de €10 per jaar. Een blog maken begint met je domeinnaam registreren, hosting uitzoeken en een blog platform kiezen. De domeinnaam en hosting provider die ik gebruik voor mijn eigen websites én voor klanten waarvoor ik websites heb ontwikkeld, is Site, Ground in combinatie met Word, Press.

Site, Ground is super simpel en ze hebben een 30 dagen geld terug garantie als jij je nog bedenkt. en klik op bij Word, Press Hosting. Zoals je ziet is Site, Ground een Engelstaig webhosting bedrijf. Dat hoeft niet echt een probleem te zijn, maar wel goed om je daar van bewust te zijn! Ondanks dat ze Engels zijn verkies ik Site, Ground boven alle Nederlandse hosting bedrijven.

Ze worden officieel aangeraden door Word, Press. org (blogger cosa significa). En Site, Ground heeft een goede helpdesk die je 24/7 kunt bereiken (direct antwoord met chat, binnen 10 min. antwoord via email). Dat vind ik belangrijk als er urgente problemen zijn met mijn website. Er is geen enkele Nederlandse hosting provider die 24/7 support biedt.

, dat is voorlopig ruim voldoende. Daarmee heeft je pakket het vermogen om 10. 000 bezoekers per maand aan te kunnen. Tegen de tijd dat je 10. 000 bezoekers p/m bereikt kun je jouw pakket makkelijk upgraden. Met het Start, Up plan krijg je alle Essentiële Word, Press funties die je nodig hebt om makkelijk je blog te starten.

Blogger In Hindi

Als je een domeinnaam hebt die beschikbaar is kan je jouw Site, Ground account aanmaken. : Vervolgens kies je hoe je wil betalen. Handig: je kunt gewoon . Tot slot: . Site, Ground geeft je de mogelijkheid om 12, 24 of 36 maanden af te sluiten. Ze bieden geen betaling per maand aan (want hosting bedrijven die dat wel doen vragen veel meer geld).

Let op dat de 60% korting via dit linkje van toepassing is op de periode waarvoor je het pakket afsluit. Als je 12 maanden kiest, dan krijg je het eerste jaar 60% korting. Als je langer vooruit betaalt (maximum is 36 maanden) dan krijg je voor de gehele drie jaar de korting.

Zo krijg je het meeste korting. blogger cosa significa. Als je nu niet zo veel geld hebt is 12 maanden alsnog een goede keuze. Je hebt dan een jaar lang kwalitatief super goede hosting voor maar €47,40 voor 1 jaar. Als het goed is staat het datacenter al goed ingesteld, maar controleer het even voor de zekerheid.

Met een datacenter in Amerika of Engeland kan het tot bijna een seconde langer duren om je website te laden! Amsterdam is dus de beste keuze. Later in dit artikel gaan we een beveiligings plugin installeren die je website veilig gaat houden. als je toch niet tevreden bent of als je het bloggen toch niet helemaal ziet zitten.

Als je staat ingeschreven met een onderneming bij de Kv, K (of binnen 3 maanden gaat starten) kun je de btw terugvragen van de belastingdienst. Klik op de Pay Now button en je wordt doorgestuurd naar de veilige i, Deal omgeving om te betalen. Hoera! *vreugdesprongetje* Je hebt officieel de eerste stap gezet om je blog te beginnen.

Foto Blogger

Ik ga je uitleggen hoe je Word, Press goed instelt, welke templates goed zijn (zoals Divi die ik voor mijn blogs gebruik) en welke gratis plugins je absoluut nodig hebt. Vervolgens ga je écht aan de slag met je blog: je leert hoe je goede blog posts schrijft. Hoe je een content strategie in elkaar zet. blogger cosa significa.

Ik krijg vaak vragen van lezers over het kiezen van een domeinnaam. Want een goede naam, dat is waar het allemaal mee begint. Welke elementen heeft een goede naam? Misschien heb je al iets creatiefs ingedachte, misschien heb je totaal geen idee. Ik heb een uitgebreid artikel geschreven over het kiezen van een goede bedrijfsnaam (blogger cosa significa).

Zeker de moeite om even te checken voor inspiratie en ideeën. Er zijn tientallen manieren om een blog naam te kiezen. Een naam die voor iedereen geschikt is en wat ik veel mensen aanraad, is om je eigen naam te kiezen (jouwnaam - blogger cosa significa. nl of nicknaam. nl). Simpel maar super krachtig: Beschikbaarheid.

Door je eigen naam aan je blog te koppelen gebruik je je eigen reputatie om je blog te groeien. En als je blog groter is word je sneller geassocieerd als expert op het vakgebied waarover je blogt, omdat je onder je eigen naam schrijft. Je zit nooit mis. Soms zie je namen voorbij komen waarvan je denkt dat ze die beter nooit hadden moeten kiezen..

En ook al kies je niet je eigen naam als blognaam, dan is het nog steeds verstandig om je voornaamachternaam. nl te registreren. Zou zonde zijn als iemand anders er met jouw naam vandoor gaat mocht je er over 5 of 10 jaar iets mee willen doen. Een domeinextensie is alles dat na je naam komt.

Blogger Rss Feed

nl of . com. Die twee extensies zijn tegenwoordig niet meer de enige mogelijkheid, er bestaan nu ontzettend veel extensies (. shop, . biz, . amsterdam, . info, etc etc etc). Maar de meeste domeinextensies zijn troep. Bedenk eens, welke naam klinkt betrouwbaarder: Of voor webshops - blogger cosa significa.. horloge. nl of horloge.Wijs advies: als je een Nederlandse blog start, neem een . nl domeinnaamals je een Engelstalige blog start, neem een . com domeinnaam Niets anders. In Nederland is . nl veruit de meest gebruikte extensie, 74 % van de Nederlandse ondernemers kiest een . nl bedrijfsnaam. Dat is niet voor niets natuurlijk, want een .

In stap 1 heb je al een hosting pakket gekozen. Mijn voorkeur is Site, Ground, maar als je een andere hosting provider op het oog hebt is dat ook prima. Ik ben er in stap 1 even snel doorheen gegaan, maar web hosting en alles eromheen is vaak overweldigend voor veel mensen die een blog beginnen.

Als je die bestanden op je eigen computer zet, kan alleen jij de website zien. Om de bestanden toegankelijk maken voor iedereen heb je een host nodig. Een bedrijf dat de bestanden 24/7 online heeft staan. Je website wordt op speciaal beveiligde servers gehost, die ook nog eens sterk genoeg zijn om een hoop verzoeken tegelijk kunnen verwerken.

Siteground is mijn #1 Word, Press hosting bedrijf. Je krijgt goede hosting met servers. En de support is super goed. Ook voor niet-hosting gerelalteerde vragen (zoals vragen over Word, Press of je website) kan je bij Site, Ground terecht. Handig voor beginners dus. Als je jouw domeinnaam in stap 1 al geclaimd hebt, dan heb je ook je hosting pakket afgesloten en kan je deze stap overslaan.

Html Codes Blogger

Of kies voor het hosting bedrijf dat jij op het oog hebt als je ervan overtuigd bent dat die beter is dan Site, Ground. Een goed hosting bedrijf kiezen is belangrijk. Maar de keuze is reuze. Alleen in Nederland hebben we al honderden hosting bedrijven. Een goede hosting provider zich aan: Snelheid, Betrouwbaarheid, Veiligheid, Support Met name snelheid vind ik belangrijk.Echt. Als een leek is het super lastig om hosting bedrijven te vergelijken. Hoe snel een host is hangt af van de computers en configuratie die zij gebruiken. Maar dat is zo ingewikkeld dat de gewone mens – die geen IT gestudeerd heeft – daar niets van snapt. Daarom zoeken hosting bedrijven andere manieren om hun hosting te promoten.

Maar opslagruimte en dataverkeer zegt helemaal niets. Want . Voor de snelheid van je server maakt het helemaal niets uit of je onbeperkt dataverkeer of opslagruimte hebt (Vanessablogt.be). TTFB: Time to First Byte. Oftewel, als je een website bezoekt, hoelang duurt het dan voordat er een eerste reactie is van de website.

Het resultaat? De snelste provider was Domeinwinkel met een TTFB van 0,343 seconden. Hostnet was het langzaamst met 2,709 seconden. En waarom ik naast de betrouwbaarheid, veiligheid en goede support zo’n fan ben van Siteground, is omdat ze super snel zijn. Site, Ground heeft een TTFB van 0,17 seconden. blogger cosa significa. De prijzen van Site, Ground zijn vergelijkbaar met andere hostingproviders.

De volgende stap is een Content Management System (CMS). We gaan nu echt aan je blog werken! Je hebt een manier nodig om content te schrijven, publiceren en beheren. Alle blog posts moeten op een overzichtelijke manier te managen zijn, je wil de mogelijkheid hebben om afbeeldingen en video’s te uploaden en instellen hoe je blog er uitziet.

Blogger Outreach Software

Word, Press, Het meest bekende en populairste content management systeem is Word, Press. 75. 000.000 websites (waaronder mijn blog die je nu leest) draaien op Word, Press (blogger cosa significa). Dat zegt al genoeg. Word, Press is naar mijn mening veruit hét beste content management systeem voor een blog. Niet alleen kleine websites en blogs draaien op Word, Press, maar ook grote miljoenenbedrijven (tele2.nl, hpdetijd. nl, vtwonen. Vanessa. nl) gebruiken Word, Press. 14 van de 100 grootste websites ter wereld maken gebruik van Word, Press. Praktisch alles op je website is te veranderen met Word, Press, waardoor je veel vrijheid en maatwerk mogelijkheden hebt. Aan de andere kant is Word, Press makkelijk in gebruik.

Maar zodra je het eenmaal onder de knie hebt is het super fijn werken. Simpel, snel en krachtig. Is Word, Press gratis? Ja, Word, Press is open source software en is daarom - blogger cosa significa. Open source software houdt in dat dat iedereen vrij is om de software te gebruiken, aan te passen en op voort te bouwen.

Er is een klein vast team dat het Word, Press project leidt, maar iedereen kan bijdragen door stukjes software te schrijven, bugs te fixen en suggesties doen voor nieuwe functies. Naast Word, Press zijn er tientallen andere CMS. Je hebt misschien al gehoord van Wix of Squarespace. En ja.. hoewel die platformen prima werken raad ik je sterk af om een ander platform dan Word, Press te gebruiken.

En met name als je geld wil gaan verdienen met je blog, is Word, Press erg flexibel. Wix en Squarespace hebben heel veel beperkingen, waardoor je jouw inkomsten uiteindelijk ook beperkt. Oh, en wil je na een tijdje veranderen van CMS, bijvoorbeeld van Wix naar Word, Press? Vergeet het dan maar.

Sarah Coco Blogger

Je moet dan al je artikelen, afbeeldingen en video’s één voor één kopiëren en over zetten. Kortom, maak een verstandige keuze en blijf daarbij. Word, Press is het to-go platform voor blogs. Let op: Er is een verschil tussen Word, Press. com en Word, Press. org. Je kunt geen eigen domeinnaam gebruiken (maar krijgt bijv.

We beginnen met het ontwerp van je blog. We gaan je saaie website omtoveren tot een kunstwerk. Word, Press werkt met templates, ook bekend als themes. Je kiest een theme en dat is de basis voor het ontwerp van je blog. blogger cosa significa. In het theme kan je nog allerlei aanpassingen doen, zoals lettertypen en accent kleuren.Een deel van de themes is gratis, een deel is betaald. blogger cosa significa. Behalve als je een specifiek gratis theme kent dat je graag wil gebruiken, raad ik je aan om geen gratis template te kiezen. Waarom? Omdat veel gratis themes niet geupdate worden (of in de toekomst niet meer geupdate gaan worden).

Latest Posts

Horloges Graveren

Published Jan 03, 23
10 min read

Digitale Horloges Heren

Published Dec 31, 22
4 min read

Rolex Horloges

Published Dec 27, 22
4 min read