Deutsche Blogger  thumbnail

Deutsche Blogger

Published Oct 26, 22
9 min read

How To Use Blogger Com

Dus blijf ik lekker bij mijn eigen schrijfstijl. En die ontwikkelt beetje bij beetje. Als ik dit artikel vergelijk met mijn allereerste artikel, zie ik al een gigantische vooruitgang. Maar dat neemt niet weg dat er methodieken zijn om je blogs beter te maken. En die kan ik je wel leren.

En andere boeken valt niet doorheen te komen. Schrijf je blogs als boeken die je in één ruk uitleest. Houd het lekker luchtig. Schrijf je blogpost alsof je met een vriend of vriendin praat - coin master blogger. Één op één. Als je schrijft wil je dezelfde woorden wanneer je een mond-tot-mond gesprek hebt met iemand.

Je hoeft niet altijd je hele vocabulaire te benutten. Schrijf in jij en ik. Maak het persoonlijk. Je eigen voorbeelden, valkuilen en successen gebruiken is sterk. Misschien herkent de lezer zichzelf in jouw acties, of ze dienen als voorbeeld wat niet of wat juist wél te doen. En tot slot, schrijf verrassend.

nl gebruik ik Open sans. Maar er zijn tegenwoordig duizenden lettertypen beschikbaar, dus er is niet één lettertype dat het beste is. Of het slechtste. coin master blogger. Ga uit op je gevoel, als een lettertype goed leesbaar is kan je het gebruiken. En zorg ervoor dat je een goede lettertype combinatie van het lettertype voor je kopjes en voor je tekst.

Dan door naar de lettergrootte. In Word kun je prima uit de voeten met een lettergrootte van 11 of 12 punten. Maar op internet werkt dat net iets anders. Daar is een lettergrootte van 11 zo goed als onleesbaar. Dit is namelijk lettergrootte 11. Je hoeft je blog niet gebruiksvriendelijk te maken voor slechtzienden, maar ons zicht is slechter op bepaalde tijden van de dag.

Veel mensen met cognitieve beperkingen hebben moeite om naar de volgende regel te springen als een tekstblok een enkele regelafstand heeft - coin master blogger. Met een afstand van 1. 5 tot 2 kan men gemakkelijker een nieuwe regel starten zodra ze de vorige regel gelezen hebben. Ga niet hoger dan 2 met je regelafstand, omdat het verschil tussen een regel en een alinea daardoor onduidelijk wordt.

Blogger Jackass Boxing

nl gebruik ik een regelafstand van 1. 75. Maak je alinea’s niet langer dan 4 regels. Wissel de alinea lengte af. Alinea’s van één of twee regels zijn ook geschikt en bevorderen de leesbaarheid. Tussenkopjes geven structuur aan de tekst. Door kopjes weet de lezer waar hij is en laat hem of haar makkelijk de tekst scannen.

Teksten langer dan 300 woorden hebben meestal tussenkopjes nodig. Nummer 4 (schuin- en vetgedrukte tekst) en nummer 5 (opsommingen) spreken voor zich. Net zoals het feit dat je geen te lange zinnen moet maken. En overgangswoorden kunt gebruiken om de tekst beter leesbaar te maken zoals daarnaast, vervolgens, ook, etc.

Met een goede titel klikt 30% door naar jouw blog - Vanessa blogt. Dat is 900 bezoekers per maand. Met een slechte titel klikt ongeveer 5% door naar je blog. 150 bezoekers per maand. Met een goede titel zijn dat dus 6x zo veel bezoekers. En ook . Alleen door één goede titel te schrijven.Een goede titel schrijven is iets dat je onder de knie moet leren krijgen. Je leert het in de loop van de tijd. Je titels worden stukje bij stukje beter. Begin door te gaan googelen op interessante termen gerelateerd aan jouw niche. Wat voor titels gebruiken andere blogs? Welke titels trekken je aandacht? Zie je een bepaalde structuur in artikelen? Je zult bijvoorbeeld zien dat veel artikelen met nummers beginnen.

10 beste… Een bekende techniek die het in bijna iedere niche goed doet. Andere technieken om mensen door te laten klikken die ik veel gebruik in mijn titels: om te laten weten dat het artikel actueel isom aandacht te trekken De titel van het artikel dat je nu leest is: Zie je hoe ik alle 4 de elementen in deze titel heb verwerkt? Ik gebruik een nummer (in 10 stappen), een deel van de tekst staat tussen haakjes, ik laat weten dat het artikel actueel is (in 2021) en benoem de doelgroep: voor beginners.

Je uiteindelijke blogtitel is niet altijd de eerste de beste titel die in je opkomt. Meestal schrijf ik 5 titels op, en als het artikel klaar is kies ik het best passende en de meest interessante titel. Meer tips voor goede titels vind je hier. Een interessant artikel met als titel: 20 blogtitels die smeken om te worden aangeklikt.

Blogger YoutubeEen foto zegt meer dan 1000 woorden. Zo waar. Een facebook post mét foto krijgt bijvoorbeeld 2,3X meer interactie dan posts zonder foto. Blog posts met afbeeldingen worden 94% meer gelezen dan posts zonder afbeeldingen. Maar helaas (of gelukkig) bestaat er copyright. Ik ga in deze blog niet in hoe auteursrecht op afbeeldingen precies werkt, maar in de basis komt het op het volgende neer:De rechten van de afbeelding komen toe aan degene die de foto gemaakt heeft.

Unsplash is mijn go-to website voor afbeeldingen. Als ik niet mijn eigen foto maak dan gebruik ik een foto van Unsplash. Alle afbeeldingen op Unsplash worden geüpload door fotografen en gecureerd door het team achter Unsplash. Op die manier komen alleen goede foto’s van hoge kwaliteit op het platform en hoef jij dus niet door rommel te bladeren - coin master blogger.

Webite: Unsplash. com Hoewel freepik niet super veel goede foto’s heeft, hebben ze wel goede vectors. Dat zijn grafische afbeeldingen zoals digitaal getekende afbeeldingen, figuren, iconen, visitekaartjes, achtergronden, en wat je maar kan bedenken dat digitaal gemaakt kan worden. coin master blogger. De afbeelding helemaal bovenaan het artikel is bijvoorbeeld een vector van freepik! Deze: Ik heb een premium account op freepik, maar je kunt ook prima uit de voeten met alle gratis afbeeldingen voor je blog.com Unsplash en freepik zijn eigenlijk de enige twee foto-websites die ik gebruik voor mijn websites (coin master blogger). En soms maak ik mijn eigen foto’s! Maar mocht je meer inspiratie nodig hebben: in het begin gebruikte ik meer websites voor mijn foto’s. Websites die ik in het verleden heb gebruikt om goede kwaliteitsafbeeldingen te vinden: Niet alles in dit rijtje is 100% gratis.

Want alle websites, óók zij die gratis foto’s verstrekken, moeten op een manier geld zien te verdienen. De beste oplossing blijft om zelf je foto’s te maken. En zij die geen aangeboren talent hebben voor fotografie raad ik aan om unsplash te gebruiken. Dat is wel 100% gratis. Naast foto’s ga je waarschijnlijk ook andere graphics gebruiken.

Canva is een geweldige design tool (en is gratis) voor ieder denkbaar design. Van social media posts voor pinterest, facebook en twitter tot zelf gemaakte afbeeldingen met tekst en andere visuele elementen. Of presentaties, banners, posters en folders. Website: canva. com (coin master blogger).

Girl Blogger 2008

Dit blog bevat affiliatielinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van de links een aankoop doet. Zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt - coin master blogger. Lees hier meer over in de affiliate disclaimer. Ben je er al een tijdje mee bezig en lijkt je blog maar niet te groeien of wil je een blog beginnen maar weet je niet waar je moet beginnen? Nu je zoekt op blog schrijven voor dummies ben je op zoek naar een makkelijk stappenplan om je blog te beginnen of te laten groeien.

Met zoveel informatie die er online te vinden is weet je vervolgens nog niet wat je nu wel en juist niet moet doen. Een blog schrijven voor dummies geeft je de beste tips om nu zelf aan de slag te gaan. Zo kun jij met je blog je eigen passieve inkomen opbouwen.

Bloggen is geweldig als je een passie hebt voor een bepaald onderwerp en met veel plezier schrijft. Begin altijd met een onderwerp waar je veel van weet of bereid bent om veel over te leren. Bloggen is namelijk consequent nieuwe blogs schrijven. Het kost veel tijd en een passief inkomen bouw je op als je consequent blogs, maar dit gaat niet van de ene op de andere dag.

Zo heeft een mama blogger de doelgroep moeders en is de doelgroep voor mijn blog de blogger. De onderwerpen waar de moeder blogger over schrijft zijn dan ook heel anders dan mijn blogs. Voordat je een blog schrijft moet je dan ook weten voor wie je er bent. Voor wie schrijf je en wat zijn de problemen waarmee jij je lezers helpt? Nu je weet voor wie je er bent en waarom je een blog begint is het tijd om je eigen website te beginnen.

Dit komt je een paar tientjes per jaar maar met een goede blog strategie haal je dat er makkelijk weer uit. Voordat je een eigen website maakt is het verstandig om na te denken over je websitenaam. Gebruik hier altijd zoekwoorden in, zo kan je een website beginnen met je eigen naam of juist een naam met een zoekwoord zoals bloggen, fitness, internet etc.

Een blog schrijf je niet zomaar, je schrijft het omdat je lezers er naar zoeken. Doe altijd je zoekwoord onderzoek met dit stappenplan (interne link, blog over Pinterest zoekwoorden en blog planning) Heb je dit gedaan en heb je een planning gemaakt voor je blog dan weet je waar je over gaat schrijven.

Différence Entre Page Et Article Blogger

Een droom als: niet meer elke dag bloggen maar wel automatisch duizenden bezoekers krijgen per dag - Vanessablogt.be. Als je het probleem wil oplossen moet je op zoek gaan naar een oplossing. Deel met je lezer wat je precies hebt gedaan en wat wel heeft gewerkt en wat niet. Wat heb je ontdekt? Heb je een nieuwe blog strategie ontdekt waardoor je sneller blogt dan deel je dat.

Dit resultaat is altijd verbonden met het doel van je blog. Het promoten van je product, het inschrijven voor je maillijst of het aanvragen van een gratis proefles, gesprek etc. Wat wil je dat je lezer doet, vergeet deze stap nooit. Met een goede call to action box onder je blog weet je zeker dat het duidelijk is voor je lezer wat de volgende stap is.

Ze scannen je blog en nemen alleen maar de eerste paar zinnen van je blog door. Zorg ervoor dat het een leesbare tekst is en gebruik veel witruimtes en bulletpoints om je verhaal duidelijk te maken. Goede afbeeldingen haal je uit het gratis programma Canva of neem een abonnement bij Freepik.Blog schrijven voor dummies geeft je nu al een compleet overzicht van wat je nu wel en niet moet doen. Maar een onderdeel wat nu niet mag ontbreken is het stukje SEO. SEO is het schrijven voor de zoekmachines. Hoe beter je SEO schrijft hoe hoger je in Google komt te staan en hoe meer gratis bezoekers je krijgt naar je blog.

Hoe doe je dit dan? Gebruik zoekwoorden in je titel, Gebruik zoekwoorden in de eerste twee zinnen van je artikel, Plaats zoekwoorden in drie tussenkopjes Plaats het een aantal keer in je tekst, Gebruik de alt tekst van je afbeelding en plaats het hier ook in Als je de stappen uit dit artikel volgt weet ik zeker dat je meer begrijpt van hoe een goed blog is opgebouwd.

Latest Posts

Horloges Graveren

Published Jan 03, 23
10 min read

Digitale Horloges Heren

Published Dec 31, 22
4 min read

Rolex Horloges

Published Dec 27, 22
4 min read